
Vegetarisk kødsovs
Få varmen her til aften med denne spaghetti bolognese, der laves med Quorn fars. Drys vegetarisk parmesanost over retten for at opnå ekstra smag.
Til personer 4
10 mins
Ligetil
371 kcal
(Pr. servering)

Lavet med Quorn fars
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn fars
- 2 hvidløgsfed
- 1 gult løg
- 2 gulerødder
- 400 g hakkede tomater krydret med basilikum
- 2 dl rødvin
- 1 spsk grønsagsfond
- 2 spsk honning
- Salt
- Peber
- Olie til stegning
- 250 g ukogt spagetti
- Parmesan
- Friske krydderurter
Fremgangsmåde
- Kog pastaen efter anvisningerne.
- Skræl løg, hvidløg og gulerødder og riv dem fint.
- Varm olien i stegepanden. Steg farsen, gulerødder, løg og hvidløg på middelvarme, til de får farve. Tilsæt de resterende ingredienser og bland godt. Lad det småsimre cirka 10-15 minutter. Smag til med salt og peber.
- Server med nykogt pasta, parmesan og friske krydderurter.