Quorn fileter med citrondressing og asparges
Bliv inspireret af denne ret med vegetariske Quorn fileter, der serveres med cayennepeber og asparges. Pyntes med et skarpt skvæt citronsaft.
Til personer 2
10 mins
Midtimellem
178 kcal
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fileter
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 2 Quorn fileter
- 1 spsk mel
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber
- ½ tsk cayenne-peber
- 1 tsk citronskræl
- 1 spsk vegetabilsk olie
- 250 g asparges, skrællede og skåret efter behov
- 1 citron, skåret i skiver
- 1 spsk ahornsirup
- 1 spsk smør
- 1 spsk citrontimian
Fremgangsmåde
- Bland melen, cayenne-pebret, salt, sort peber og citronskrællen i en plastikpose. Tilføj Quorn Fileterne og ryst, indtil de er dækket af blandingen.
- Forvarm den vegetabilske olie på en pande og steg Quorn Fileterne i 3-4 minutter på hver side, indtil de er gyldne. Skær hver Quorn Filet i ca. 4 stykker og hold dem varme.
- Steg aspargesene let, indtil de blevet lidt bløde. Smag til med salt og peber og hold dem varme.
- Steg citronskiverne på panden med lidt smør i et par minutter på hver side, indtil de er karamelliserede. Hold citronskiverne varme.
- Tilføj ahornsirupen og smørret til panden, og lad det varme i 1-2 minutter, inden citrontimianen tilføjes. Hæld dressingen over Quorn Fileterne, aspargesene og citronskiverne.