
Barbecue pizza
Denne lækre pizza er så let at tilberede – og hele familien vil elske den!

Lavet med Quorn fars
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 300 g Quorn fars
- 1 spsk olivenolie
- 1 løg, hakket
- 4 spsk barbecuesauce (opskrift findes nedenfor, hvis du foretrækker den hjemmelavet)
- 1 spsk vegetarisk Worcestershiresauce
- 4 spsk ketchup
- 2 tsk sennep
- 2 spsk majs fra dåse
- 2 x 25 cm pizzabunde
- 1 spsk tomatpuré
- 100 g reven Monterey Jack-ost el.lign.
- En håndfuld rucolablade til pyntning
- 8 spsk farinsukker
- 2 spsk æbleeddike
- 1 spsk honning
- ½ tsk vegetarisk Worcestershiresauce
- ½ tsk stødt allehånde
- ¼ tsk hvidløgspulver
- ½ tsk cayenne-peber
- 1 spsk flydende røgaroma
- 150 ml ketchup
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 ˚C/350 F.
- Forvarm olien i en pande ved mellemvarme og steg løgene let i 4-5 minutter, indtil de er bløde. Rør barbecuesaucen, den vegetariske Worcestershiresauce, ketchup og sennep i og varm blandingen, indtil den er jævnt varm. Tilføj Quorn Farsen og majsen og lad blandingen varme i yderligere 2-3 minutter, inden du tager panden af kogepladen.
- Læg pizzabundene på et stykke bagepapir, pensl med tomatpuré og drys ca. ¼ af den revne ost over. Fordel Quorn Fars-blandingen på bundene og slut af med den resterende ost.
- Bag pizzaerne i 15-20 minutter, indtil de er gyldne. Tag dem ud af ovnen og pynt med lidt rucolablade.
- Spis pizzaerne med en tomat- og basilikumsalat. Hvis du gerne vil have en stærkere og mere krydret pizza, kan du prøve at erstatte halvdelen af barbecuesaucen med Srirachasauce. Hvis du har barbecuesauce tilovers, kan den gemmes i en lufttæt beholder i køleskabet i op til 2 uger.