Pizza caprese med Quorn fars
Denne opskrift på pizza caprese, der laves med vegetarisk Quorn fars, er så let, at børnene sagtens kan hjælpe til. Dæk og pynt pizzaen med lækker, hjemmelavet pesto. Velbekomme!
Til personer 4
15 mins
Ligetil
651 kcal
(Pr. servering)
35g af fedt
(Pr. servering)
Lavet med Quorn fars
Rig på protein
Glutenfri
Ingen soja
Ingredienser
- 1 pakke færdiglavet pizzadej
- 1 pakke Quorn fars fra frost
- 400 gr. friske cherrytomater (helst i forskellige farver)
- 250 gr. mozzarella (vegetarisk)
- ½ potte frisk basilikum
Til pestoen
- ½ potte frisk basilikum
- 50 gr. pinjekerner
- 2-3 spsk. olivenolie
- 2 tsk. citronsaft
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 250 ˚C. Miks alle ingredienserne til pestoen sammen med en blender og sæt den færdige pesto til siden. Skær tomaterne i kvarte.
- Steg Quorn farsen på en pande efter instruktionerne på pakken.
- Rul pizzadejen ud på bagepapir og læg den over på en bageplade. Spred pestoen ud over dejen og tilføj derefter Quorn farsen. Fordel til sidst de udskårne tomater og den flåede mozzarella ligeligt på pizzaen.
- Bag pizzaen i ovnen, indtil osten er smeltet, og pizzaen er hævet og blevet gyldenbrun – ca. 7-10 minutter.
- Drys friske basilikumblade ud over den bagte pizza og servér.