Skip to main content

Papayasalat med Quorn stykker og æblebalsamico

Det er en lækker, let og forfriskende, vegansk ret.

Til personer 4

30 mins

Ligetil

341 kcal
(Pr. servering)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Lavet med Quorn stykker

Rig på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mættet fedt

Ingredienser

  • 280 g Quorn stykker, optøede
  • 8 spsk æblebalsamicoeddike
  • 4 spsk vegetabilsk olie
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk chiliflager
  • En knivspids stødt kanel
  • En knivspids stødt kryddernellike
  • 2 papayaer, skrællet og skåret i både
  • 1/2 agurk, skrællet og skåret i meget tynde strimler
  • 2 mellemstore gulerødder, skrællet og skåret i tynde strimler
  • 4 forårsløg, skåret i tynde skiver
  • 80 g granatæblekerner
  • 10 g koriander, hakket
  • 10 g mynteblade, hakket
  • 100 ml frisk appelsinsaft
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 spsk olivenolie
  • En knivspids salt og sort peber

Fremgangsmåde

  1. Kombinér ingredienserne til marinaden i en skål, tilføj Quorn Stykker, rør godt rundt og dæk så skålen til og stil den i køleskabet i 20 minutter.
  2. Forvarm ovnen til 200°C/400°F/Gasmærke 6
  3. Placér de marinerede Quorn Stykker på en let penslet bageplade og bag på den midterste rille i ovnen i 8-10 minutter, indtil de er gyldenbrune.
  4. Kombinér ingredienserne til salaten og bland dem godt sammen. Dryp salatdressingen ud over.
  5. Arrangér på en tallerken og kom de bagte Quorn Stykker ovenpå. Pynt med mynteblade.

OPSKRIFTINSPIRATION

Se alle opskrifter