Denne lette opskrift på fladbrødspizza er fyldt med smag og krydderi. Pizzaens topping består af sunde Quorn stykker, peberfrugter og mozzarella.
Til personer 2
35
mins
A Little Effort
531 kcal (Pr. servering)
25g af fedt (Pr. servering)
Ingredienser
150 g vegetariske Quorn stykker
1 lille orange peberfrugt, snittet i tynde skiver og uden kerner
1 lille aubergine, snittet i tynde skiver
1 fladbrød med hvidløg og persille
100 g mozzarellaperler
1 lille rød chili, skåret i tynde ringe
8-10 mynteblade, grofthakkede
2 spsk hvidløgsolie
1 spsk sojasauce
½ tsk chiliflager
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 200°C/400°F/gasmærke 6. Placér den orange peberfrugt i en bradepande og lad den stege i ovnen i 20 minutter, hvorefter du tager den ud og lader den køle ned.
Bland samtidig ingredienserne til marinaden sammen i en røreskål og tilføj Quorn Stykkerne, dæk skålen til, og lad den marinere i 30 minutter.
Opvarm en grillpande ved høj varme og grill auberginen i 1 minut på begge sider og sæt den til side.
Læg fladbrødet på en stor bageplade og dæk med aubergineskiverne, de marinerede Stykker, den orange peberfrugt, mozarellaperlerne og chilien og bag i midten af ovnen i 12 minutter.