Denne eksotiske opskrift på fladbrød med Quorn Fars henter de krydrede smage fra det marokkanske køkken hjem på spisebordet. Spidskommen og koriander understøtter kanelens sødme, og sumak tilføjer et snert af citrus til retten. Fladbrødet smøres med cremet humus, og granatæblekerner og pinjekerner sørger for et lækkert, knasende finish.
Til personer 4
25 mins
Easy
764 kcal
(Pr. servering)
43g af fedt
(Pr. servering)
Tilbehør:
Vi og vores partnere bruger teknologier såsom cookies på vores hjemmeside for at forbedre din brugeroplevelse, skræddersy indhold og annoncer, muliggøre funktioner, der har med de sociale medier at gøre, samt til at analysere vores trafik.
Klik på 'Acceptér alle' for at erklære dig enig med vores brug af cookies; klik på 'Flere valgmuligheder' nedenfor for at ændre dine præferencer. Se vores cookie-politik hvis du har brug for flere oplysninger eller ønsker at ændre dine valg og præferencer.