Fajita med Quorn-stykker og mangosalsa
Nyd vores Quorn Stykker tilberedt i et væld af krydderier i en wrap med frisk mango og avocado.
Til personer 4
50 mins
Midtimellem
405 kcal
(Pr. servering)
18g af fedt
(Pr. servering)
Lavet med Quorn stykker
Rig på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mættet fedt
Ingredienser
- 300 g Quorn stykker
- ½ spsk vegetabilsk olie
- 1 snittet løg
- 1 rød peber, snittet fint
- 2 fed knuste hvidløg
- 1 tsk paprika
- 1 tsk chiliflager
- 1 tsk chillipulver
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk stødt koriander
- Skal og saft af ½ lime
Salsa
- ½ mango skåret i små tern
- ½ rødløg i tern
- ½ tsk citronsaft
- 4 tsk mangochutney
- 1 moden avocado i skiver uden skal og sten
- 4 varme tortillaer
- Friskhakket koriander
Fremgangsmåde
- Varm olien i en slip-let pande. Tilsæt Quorn-stykker og steg i fem minutter eller til stykkerne bliver gyldne. Tilsæt løg og pebre og steg i yderligere fem minutter eller indtil de er bløde. Kom hvidløg,
- krydderier og lime over. Bland godt i endnu fem minutter for at sikre, at løgene er bløde.
- Kom mango, rødløg og mangochutney i en stor skål. Bland, overdæk og sæt på køl.
- Kom omkring fem skiver avocado i hver tortilla med en skefuld fajitamix. Kom mangosalsa ovenpå og drys med frisk koriander.
- Rul fast sammen og kom enten rullen i sølvpapir som en hurtig snack eller server med salat og sprøde kartoffelbåde.